meh tmbah kawan

mau JERIT???


ShoutMix chat widget

smbungan jual menjual barang anda!

sambungan dr entry ini
Disebabkan ramai yg tnya camner nk bg brg2 mereka..
so saya rasa cam dpt smbutan ramai..
ada lah skit kan..nk cari duit lbh tuk mereka...
ok2..start rule2 yer..

ada 2 choice nk bg barang2 anda (baju,suar,beg,kasut, eksesori) tu..

1. saya promote.anda settle kn
- anda bg pic ke saya
- saya promote dlm blog saya http://moonburst33.blogspot.com/
- urusan no tel..no acc saya akan serah pd anda..duit terus ke anda dr customer sendiri
- segala urusan pos akan disettekan oleh anda.

** fungsi ni - nk cut cost anda pos ke saya n saya pos pd customer (no 2).tugs saya hanya PROmote je

2. saya promote saya settle kn.
- sama cam no1 cuma saya uruskan..
- means brg2 dipos ke saya..suma ditanggung oleh anda dan saya akan promote dan jualkn
- duit hasil jualan akan saya bank in ke acc anda!

** fungsi no 2: if anda malas nk pos2 sokmo brg ke customer..saya settle kn.anda tgu wang je dr saya

***jgn wory..saya xkn tipu anda..hehhe..

if ada cadgan..leh usulkan..smbil hentak2 meja..muhahahah

cpt2 tempah..sblm TERLAMBAT!!!

4 comments:

Anonymous said...

salam singgah pagi..masalah c box

Abu Luqman said...

salam singgah pagi

srikandi.aicha said...

cane nak post?

alamat?

S.U.R.I.A. said...

plz email me.
nursuriatisulaiman@gmail.com

bagaimana nk tau size saya??

jgn wisau..saya ada jln penyelesaian..

1) baju/suar
-setiap penjualan..pasti saya akan sertakan size bahu..labuh baju/suar (permintaan size dada)
-so dont woryy if nk tau size or apa....

2) crocs
-senang uols ukur tapak kaki uolas guna pembaris..
-nnti saya beli follow by ukuran diberikan+warna+corak
-if kes yg dh dipos..tapi xmuat...akan ada perkhidmatan pos kembali n tukar...tapi suma kos penghantaran akan ditanggung oleh anda
-tu sbb uolas ukur sebetul2 yer..

3) manik
-decide nk corak mana...
-but bgtau dulu ur color baju n corak2 yg berkenan dihati (folow my blog or desgn org lain)..
-setelah baju dh dpt oleh saya....saya akan pikirkn semula design yg dh di decide oleh anda...(ikot kesesuaian)
-corak akan disend ke anda tuk rujukan anda.

Kegiatan mengePOS order anda hanya akan dilaksanakan pada hari ISNIN dan RABU sahaja!!!
so..make the order before that day...

Powered by Blogger.

sila mengclick Nuff saya!

Owner berkata

Sebarang pertanyaan boleh ditanya di email
1) moonbursten@yahoo.com atau
2) dak_poyo@yahoo.com

atau isi Form dibawah

senang kan!?

FORM untuk TEMpah barang anda!

Name:
no tel anda
Email Address:
jenis? bundle
crocs
roxy
perfumes
baju melayu
kod barang
warna?
Alamat ingin dipos

Create a web form here

ID postage

p/s - anda leh detect brg anda skrg dimana

1) click www.pos.com.my dan pilih bahasa

2) click jejak n kesan

3) dan pilih pos laju

4) copy n paste id postage anda yg tlh disenaraikan.



18.3.2010
1) K.ieja (UMP) ED926379435MY
2) Shina (Melaka) ED926379395MY

19.3.2010
1) Shima (Tganu) ED926379418MY
2) Nuraini (Nonie) (Kelantan) ED926379452MY

22.3.2010
1) Abdullah (Kelantan) ED926376102MY
2) Zamzamir (UMP) ED871349745MY
3) Nugee (Indonesia)-post through by hand

23.3.2010
1) K.ieja (UMP) ED871349768MY
2) Balkish (UMP) ED926376080MY

24.3.2010
1) Farhana (Hana) (KEdah) ED926376045MY
2) Abg Azizi (UMP) ED871349683MY

25.3.2010
1) Abg Azizi (UMP) - post through hand (Mr. Khalimi)

26.3.2010
1) Nonie (Kelantan) ED871349706MY

29.3.2010
1) Dayah (Mersing) ED926376028MY

1.4.2010
1) Abg Azizi (UMP) EN247139475MY
2) Nurin (UMP) EN926375985MY

6.4.2010
1) Amirul (UMP) ED926375946MY

20.4.2010
1) Ammi (N9) ED871349621MY
2) Affiza + Shida (UMP) ED926375963MY
3) Safura (Library UMP) ED871349666MY

21.4.2010
1) Nabila (UMP) ED871349604MY
2)Meni (UMP) ED931719825MY

22.4.2010
1)Zarina (UMP) EN305836907MY

24.4.2010
1) k.Shahidatul (UMP) EN305836941MY

6.5.2010
1)Ammi (N9) LD108676449MY (POS EKPRESS)
2) nAD (Penang) EN305837139MY

10.5.2010
1)Sharifah Ainun Nur (Kuantan) EN305837111MY

13.5.2010
1) Chip (SAbahan) LG110573669MY

16.6.2010
1) HAzwan (Melaka) EN269093648MY

28.6.2010
1) Tiqah (Kuantan) EN269093634MY

21.7.2010
1) Hazieqah (Kuantan) ED925626121MY

27.7.2010
1) Hafizan (Kuantan) ED925626342MY

29.7.2010
1) Jutimah (Sabah) ED925626387MY

03.8.2010
1) Jutimah (Sabah) ED925626360MY

11.8.2010
1) Khairun Nisha (Penang) ED925626400MY
2) NAd (Kuantan) ED269093736MY

terima kasih krn singgah